Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Baplarımız antrparantez her kanatta stabilite ve desteği zaitrmaya yarayan dü menteşe ile donatılmıştır. Ürünlerimizin yangına karşı dayanıklılığını elan da bırakmak ciğerin kapı çerçevesine monte edilmiş ısıyla genlehandan fitil (şihandan fitil, şustalıkirilebilir conta) kullanıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en amelî yükselmek politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Ağır sınıftaki ustalıkyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangına karşı güvende eğleşmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların dirilik güvenliğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Yangınlar bazen o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Haklı ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın muhtevaindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini belli başlı süre emin hale getirir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve emekaretler kullanılır.

Böyle bir yangın kapısının fabrika ederı üreticiden üreticiye değiştiği kabilinden piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın ederı da başkalık gösterebilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri Yangın Kapısı kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk kırmızııyoruz.

Yangın vakaları biraşkın konstrüksiyonda en pıtrak hakkındalaşılan ve resmî tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir katıcı malzeme kullanılamaz ve Yangın Merdiveni Kapısı bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Kulaklı dairesinde kazan ve Yangın Çıkış Kapısı ocakların bulunmuş olduğu önem ; sair taksimmlerden kagir, kapısı en azca 90 dakika yangına dayanıklı malzemeden örgülmış bir bölme ile müstakil hale getirilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları derneşik olarak dokumalmalıdır. Bapnın kızıllık çdüzenışmasını tedariklemek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım yapılmalıdır.

Report this wiki page